zaterdag 24 juli 2010

Luieren

Vandaag zijn Patrick en ik nog eens Stockholm City gegaan voor de laatste aankopen. We zijn eerst langs Gamla Stan gegaan, het oude gedeelte van de stad. Hier zijn alle souvenirs winkels te vinden. Na de nodige souvenirs gingen we het moderne gedeelte in. Ik had een mooie paar Lacoste schoenen gezien en die wil toevoegen aan mijn collectie. Afgezien van de schaarse aanwezig bij winkels, als ze hem hadden niet in mijn maat. Maat 46 heeft echt alleen maar nadelen :(.

Het weer in Stockholm begint nu echt Scandinavisch te worden. Gisteren hadden we al geen zon, vandaag regent het en morgen gaat het bliksemen. Geen mooi vooruitzicht dus. We mogen echter niet klagen, alle dagen ervoor hebben we heerlijke zomerdagen gehad van minstens 25 graden.

Achteraf gezien hadden we de vakantie anders moeten plannen. Een week Stockholm en week Uppsala (Studentenstad) of Gotenborg. Dat zou ons meer bezig houden. Nu het weer ook niet meewerkt zitten we echt gestand in het appartement. We blijven ons gelukkig vermaken met kaarten, tv kijken, i-netten. We maken er gewoon wat luierdagen van, een echte vakantie alleen zonder strand en zon :P.

Greetz,

TyKH

Geen opmerkingen:

Een reactie posten