donderdag 22 juli 2010

Gestrand...

Hoewel we nog een volle week in Stockholm zijn en genieten van het vrouwelijk schoon dat rond loopt valt er niets meer te doen :(. We hebben alles bezocht wat er valt te bezien en de interesse naar musea is niet aanwezig bij beide van ons. Gisteren hebben we al de hele dag gechilled in onze kamer en vandaag wordt ook zo'n dag. We gaan wel nog naar Stockholm Quality Outlet, overdekt winkelcentrum met 60 winkels maar dat doen we morgen. Hoewel de zon schijnt zou het vandaag gaan regenen en dan blijven we toch liever thuis.

We weten nu wel hoe het openbaar vervoer eindelijk werkt. Zij hebben hier een combinatie van de ov-chipkaart en de strippenkaart. De ov-chipkaart kan je alleen opladen met je creditcard of een enorm bedrag betalen zodat je 1,3 of 7 dagen lang onbeperkt kan reizen. De strippenkaart hier is net als hoe het bij ons was. 1 zone kost 2 strippen. Ik heb dat zelf nooit begrepen, waarom is het niet 1 op 1? Maakt het toch een stuk makkelijker?

Hoewel de Galleria veel winkels heeft en een eigen food court biedt het eigenlijk weinig. De winkels hebben niet spectaculair verrassende kleding en niet elke restaurant is te vertrouwen, vooral de Aziatische...

Nu maar even kijken wat ik ga doen, PSP spelen of voor de 3e keer Max Payne 2 uitspelen...

Greetz,

TyKH

Geen opmerkingen:

Een reactie posten